Verdikkingsmiddel voor kauw- en slikproblemen (2024)

Menu

  1. Nestlé Health Science
  2. Onze merken
  3. ThickenUp®
  4. ThickenUp® Gel Express

Verdikkingsmiddel voor kauw- en slikproblemen (40)

ThickenUp® Gel Express is een vloeibaar verdikkingsmiddel voor het indikken van dranken en bereiden van gerechten tot de juiste consistentie. Het is geschikt voor mensen met kauw- en/of slikproblemen (dysfa*gie).


ThickenUp® Gel Express kan gebruikt worden voor het indikken van elk type drank (koud en warm) en gerecht. Het is handig te doseren dankzij de doseerpomp voor een consistente bereiding volgens de IDDSI-niveau’s. De doseertabel is van toepassing voor dranken met IDDSI niveau 0 als basis (dun vloeibaar). Er dient rekening gehouden te worden met het IDDSI-niveau van de in te dikken drank of gerecht.


ThickenUp® Gel Express is een verdikkingsmiddel in vloeibare vorm en maakt het gemakkelijk om dranken en gerechten in te dikken tot een gladde structuur die niet klontert. De doseerpomp maak het gebruik eenvoudig en hygiënisch omdat de bereider niet in aanraking komt met het product.


ThickenUp® Gel Express is een innovatief instant verdikkingsmiddel en is overal inzetbaar dankzij het handige formaat en de gebruiksvriendelijkheid.


ThickenUp® Gel Express is amylase resistent.


Bekijk hier de promotiefilm!

Product informatie voor ThickenUp® Gel Express


Voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding voor patiënten met dysfa*gie. Te gebruiken onder medisch toezicht om te verzekeren dat de vloeistof de juiste consistentie heeft. Alleen geschikt voor oraal gebruik. Niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken. Geschikt vanaf de leeftijd van 3 jaar.

Voor de voedingswaarden klik hier

Bewaarvoorschrift: Bewaren op een koele en droge plaats. Na opening, gebruiken binnen 8 weken. Na bereiding, binnen 4 uur consumeren indien bewaard op kamertemperatuur of binnen 24 uur indien bewaard in de koelkast. Goed schudden voor opening.


IDDSI‐niveau

Verdikkingsmiddel voor kauw- en slikproblemen (41) Verdikkingsmiddel voor kauw- en slikproblemen (42) Verdikkingsmiddel voor kauw- en slikproblemen (43) Verdikkingsmiddel voor kauw- en slikproblemen (44)

Gewenste
consistentie

Licht vloeibaar

Matig vloeibaar

Dikvloeibaar

Zeer dikvloeibaar*

150 ml

Verdikkingsmiddel voor kauw- en slikproblemen (45) Verdikkingsmiddel voor kauw- en slikproblemen (46) Verdikkingsmiddel voor kauw- en slikproblemen (47) Verdikkingsmiddel voor kauw- en slikproblemen (48)

1x Verdikkingsmiddel voor kauw- en slikproblemen (49)= 4,6ml.
Goed roeren gedurende 30 seconden tot het is gemengd. Serveer bij het bereiken van de juiste consistentie.

*Voor IDDSI niveau 4, beperk de porties tot 7/dag.


Bekijk hier de video over hoe u de ThickenUP® Gel Express doseerpomp klaar maakt voor gebruik.


Bekijk hier de video over hoe alle dranken ingedikt kunnen worden op IDDSI-niveau 2 met ThickenUP® Gel Express

Ingrediënten: Water, emulgator (E414), verdikkingsmiddel (xanthaangom), natriumcitraat, zuurteregelaar (E338), conserveermiddelen (E211, E202), antischuimmiddel (E471). Bevat mogelijk: melk, mosterd, ei, selderij

ThickenUp® Gel Express is beschikbaar in België en Nederland. ThickenUp Gel Express komt niet in aanmerking voor vergoeding.

Artikelnummer

Z-Index

CNK

Product Omschrijving

Formaat

12476873

17007747

4274‐981

THICKENUP GEL EXPRESS 450ML

8 x 450 ml e (3600 ml) + 8 x 1 doseerpomp

MAAK KENNIS MET HET ASSORTIMENT THICKENUP®


Het assortiment ThickenUp® is medische voeding bestemd voor patiënten met kauw- en/of slikproblemen (dysfa*gie). We hebben producten voor alle leeftijden, voor alle consistenties (IDDSI-niveaus), en voor mensen die voeding met aangepaste consistentie nodig hebben en ondervoed zijn. Bereid je eigen dranken en gerechten door middel van verdikkingsmiddelen in poeder en/of vloeibare vorm.

ThickenUp® Instant Cereal HP

Informatie

ThickenUp® Instant Cereal

Informatie

ThickenUp® Instant Mix

Informatie

Resource® Aqua+ 3n1

Informatie

ThickenUp® Thickened Drink

Informatie

ThickenUp® Drink Complete

Informatie

Verdikkingsmiddel voor kauw- en slikproblemen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 5686

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.